Εξαιρετικά ταλαντούχος με αυτενέργεια και ενθουσιασμό, επαγγελματίας με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον τεχνικό τομέα. Εξαιρετικές ικανότητες εποπτείας και επικοινωνίας συνάμα με τις ισχυρά οργανωτικές και χρονοδιαχειριστικές δεξιότητες. Ιστορικό των τεράστιων επιτυχιών στην παροχή άμεσης και ποιοτικής εξυπηρέτησης, τον συντονισμό, την καθοδήγηση, και την παροχή εκπαίδευσης για το προσωπικό ώστε να ασκούν τα καθήκοντά τους με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Δύναμη ασκώ από την οικογένειά μου! Είμαι παντρεμένος με την Φωτεινή Καλκανά και έχω τρία παιδιά. Την Ειρήνη η οποία είναι πτυχιούχος Πολιτικός μηχανικός, τον Βασίλη ο οποίος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και την Ιωάννα που είναι μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου. Η οικογένεια σε συνδυασμό με την ελπίδα είναι το μυστικό της ανάπτυξης μου αλλά και της μεγάλης μου επιτυχίας.

Είμαι γεννημένος στο χωριό Στράνωμα της ορεινής Ναυπακτίας το 1964, γιός του Βασίλειου & της Κωνσταντίνας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ξεκινά από το 1977, όπου μαζί με τον αδερφό μου Παναγιώτη υπήρξαμε βοηθοί σ’ έναν κατασκευαστή από τον οποίο και αγαπήσαμε αυτό το επάγγελμα του τεχνικού τομέα. Το 1980 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την δική μας προσωπική επιχείρηση στο τόπο γέννησής μας. Έπειτα το 1986, μεταφέραμε την έδρα μας στην Κόρινθο, όπου και είχαμε μεγάλη ανάπτυξη με αποτέλεσμα  την δημιουργία εργοστασίου ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟ & ΔΟΜΗΣΗ ΑΕΒΕ. Εγώ ως προϊστάμενος στο προαναφερόμενο εργοστάσιο επί 20 χρόνια πήρα την εξής δύσκολη απόφαση: στις αρχές του 2007 να δημιουργήσω την δική μου προσωπική επιχείρηση με επωνυμία ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και πάντα με βασική προϋπόθεση την μεταξύ μας συνεργασία. Έως και σήμερα λοιπόν δραστηριοποιούμε στην επιχείρησή μου αυτή.

Η επιχείρησή μου ασχολείται με:

  • Μεταλλικά κτίρια
  • Συστήματα αλουμινίου
  • Σιδηροκατασκευές (σκάλες, κάγκελα, μεταλλικά έπιπλα κτλ)
  • Επενδύσεις κτιρίων από γυψοσανίδα και εταμπλόν
  • Διαμορφώσεις λαμαρινών (στράντζα,ψαλίδι –κίλυνδρο-κουρμπαδόρο) αλλά και εκθέτει διάφορες κατασκευές.

Ακολουθώντας την πρόοδο της χώρας μας στα συστήματα αλουμινίων, τα ευρωπαϊκά προγράμματα εξοικονόμησης  κατ’ οίκον είναι και αυτή πλέον μια ασχολία.

Η έμπνευση και η δημιουργία είναι συνοδοιπόροι για το τέλειο και ασφαλές έργο!

Γνώρισε τους άλλους υποψήφιους στο Τμήμα Μεταποίησης
Αρβανίτης Χρήστος

Κατασκευή μεταλλικών κτιρίων

Παπαϊωάννου Σπύρος

Συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων

Αντωνόπουλος Παναγιώτης

Ταπετσαρίες σκαφών - αυτοκινήτων

Στούκας Ευάγγελος

Επιχειρηματίας

Τρίγκας Σπύρος

Συνεργείο αυτοκινήτων

Γκατζιούφας Σωτήριος

Επιχειρηματίας - Αρτοποιός

Μιχαηλίδης Μιχάλης

Συνεργείο αυτοκινήτων

Ιωακείμαρος Δημήτρης

Ψυκτικός - Κλιματιστικά