Ο Παναγιώτης Ντόμαλης γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1968 στο Κιάτο Κορινθίας και σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού (Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου – Ρομποτική) στο Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. (Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά, Τεχνολογικός Τομέας).

Επιχειρηματικά, από το 1992 δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών με ιδιόκτητα πρακτορεία ΟΠΑΠ, δημιουργώντας ταυτόχρονα το πρώτο franchise στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα (Πρακτορεία Master Bet).

Το 2011 δημιούργησε τη Master Bet, εταιρεία Digital Signage & Συστημάτων Μετάδοσης Δεδομένων αναπτύσσοντας την πρώτη ελληνική πλατφόρμα Ψηφιακής Σήμανσης PROώθηση, που σήμερα έχει εφαρμογή σε εμπορικά δίκτυα και franchise όπως οδοντιατρεία, Σούπερ Μάρκετ, Δήμους, δημόσιους οργανισμούς, πρακτορεία ΟΠΑΠ κτλ με δράση και συνεργασίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Συνδικαλιστικά, από το 2000 συμμετέχει στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου των 5000 πρακτόρων τυχερών παιχνιδιών.

Από το 2005 έως το 2012 και από το 2014 έως το Μάρτιο του 2017 εκλέγεται Πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ του Ν. Κορινθίας.

Από το 2005 μέχρι το 2014 εκλέγονταν στη διοίκηση της πανελλήνιας ομοσπονδίας επαγγελματιών Πρακτόρων παιχνιδιών ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ) έχοντας θητεύσει σε θέσεις όπως Γενικός Γραμματέας, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, υπεύθυνος Γραφείου τύπου, καθώς και σε επιτροπές εκπροσωπώντας την ΠΟΕΠΠΠ απέναντι στην ΟΠΑΠ, ΥΠΟΙΚ, ΕΕΕΠ, ΤΑΥΠΕΔ, κτλ. ενώ και για μεγάλα διαστήματα υπήρξε μέλος της ΓΣΕΒΕΕ.

Το Μάρτιο του 2017 και εξαιτίας της εκλεγμένης θέσης του ως Πρόεδρος της Πανελλαδικής επιτροπής διαχείρισης για την υπογραφή της νέας ατομικής σύμβασης μεταξύ πρακτόρων ΟΠΑΠ – ΟΠΑΠ Α.Ε. και της επιμονής του να υπερασπιστεί την εντολή του κλάδου, τελείωσε τη δράση του σαν επαγγελματίας πράκτορας, αφού η ΟΠΑΠ κατήγγειλε μονομερώς τη συνεργασία για τα δύο πρακτορεία που διατηρούσε (για συνδικαλιστικούς λόγους) συνεχίζοντας όμως το επιχειρηματικό του ταξίδι με την εταιρεία Master Bet.

Είναι παντρεμένος με τη Χαρά Μίχα, ιδιωτικό υπάλληλο και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Σταύρου 11 και του Γιώργου 9 ετών.

Αγαπημένο του ρητό: “Κάτι φαίνεται πάντα αδύνατο, μέχρι να γίνει” – Nelson Mandela

Αγαπημένες λέξεις: Πίστη, Πάθος, Προσπάθεια.

Γνώρισε τους άλλους υποψήφιους στο Τμήμα Υπηρεσιών
Ατσόγλου Μιχάλης

Πάροχος τηλεπικοινωνιών

Κόντη Κασσιανή

Εστιατόριο "Πανόραμα"

Ντόμαλης Παναγιώτης

Επιχειρηματίας

Πουλής Νικόλαος

Εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών

Λόντρας Γεώργιος

Ιχθυοπωλείο

Πανόπουλος Γιώργος

Καφέ – Μπαρ "Destino"

Παπανικολάου Νίκος

Καφετέρια "Mousio"

Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος

Εστίαση στον Σχοίνο "Αγνάντι"

Ράπτης Θεόδωρος

Σχολή Οδηγών

Μπίσδας Σωτήριος

Μηχανολόγος υδραυλικός

Καϊλάνης Απόστολος

Συνεργείο καθαρισμού "Master Clean"

Σταματόπουλος Ηλίας

Εμπόριο φρούτων

Σωτηροπούλου Δέσποινα

Κομμωτήριο

Ανδριανόπουλος Γρηγόρης

Ψυκτικός - Κλιματιστικά

Σπυρόπουλος Ντίνος

Radio DeeJay

Τερζής Ιωάννης

Υπηρεσίες Marketing

Κακριδής Βλάσσης

Μπυραρία “Beer Revolution”

Ζωγράφος Σωτήρης

Εστιατόριο "Μπάτης" – Σούσι σεφ

Μαζιώτη Μάρθα

Κομμώτρια

Φρουρόπουλος Σωκράτης

Αναψυκτήριο "Καφεδρόμιο"

Οικονόμου Γεώργιος

Εστιατόριο "Ουζερί ο Γιάννης"

Ασλάνης Ευρυπίδης

Ανθοκομείο

Χριστοφόρου Ελένη

Κομμωτήριο

Κολοβίνος Παναγιώτης

Ασφαλιστικό γραφείο